Hírek és Aktualitások

Tisztasági Nap-2016

2016. November 11.-én kerül megrendezésre idén a tisztasági nap.

A Program elsődleges célja a lehullott levelek gyűjtése, emellett a „Szirom Játszóteret” hulladék-mentesítjük, valamint ott végzünk apróbb munkálatokat

Design Randi 3.0

2016. október 7. napján került sor a Segítő Vásárlás – Design Randi 3.0 elnevezésű rendezvény megnyitójára, amelyen megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató műhelyek által gyártott design termékek kerültek bemutatásra.

Állás lehetőség

Budapesti székhelyű cégünk kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik az országban. 

Aktuális állások:

Segítő vásárlás

Örömmel értesítjük, hogy Társaságunk 2016 májusától a Segítő Vásárlás Program résztvevője. A program olyan minőségi magyar termékekre kívánja felhívni a figyelmet, amelyeket megváltozott munkaképességű emberek készítenek. Az ilyen termékek megvásárlásával Ön a megváltozott munkaképességű emberek munkahelyeinek megőrzését és új munkahelyek teremtését támogatja.

Fafaragó kiállítás

2016 Május 2.-án nyit meg a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodában Szántó János fafaragó művész kiállítása.

A kiállításon bemutatásra kerülnek a művész alkotásai, többek között faképek, bortartók, házi áldások, címerek és minden féle fából készült használati tárgy.

A kiállítást melynek Hajdu László Polgármester és dr. Pintér Gábor Alpolgármesterek a fővédnökei, Pika Nagy Árpád nyitja meg.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Rehab Expon jártunk

Kezdhettem volna úgy is, hogy megtaláltuk a helyes utat..a múlt héten, november 12-én megrendezett Rehab Expon ugyanis körülbelül így éreztem magam, és szerintem nem voltam egyedül ezzel.

Oldalak