Design Randi 3.0

2016. október 7. napján került sor a Segítő Vásárlás – Design Randi 3.0 elnevezésű rendezvény megnyitójára, amelyen megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató műhelyek által gyártott design termékek kerültek bemutatásra.

Társaságunk az elmúlt hónapokban három tervezővel is együttműködött egyedi termékek gyártásában, így nagy örömmel töltött el minket, hogy a rendezvény díjazottja Schuller Mária lett, saját tervezésű kesztyűbábjaival és nyakpárnáival.

A termékek a PALOTA-15 Nonprofit Kft. műhelyében kerülnek sorozatgyártásra, és hamarosan kaphatóak lesznek.

  Az erről készült összefoglaló az alábbi linken tekinthető meg:

http://xvmedia.hu/videogallery/hirado-2016-10-14/

 

 

„2016. október 7. napján került sor a Segítő Vásárlás – Design Randi 3.0 elnevezésű rendezvény megnyitójára, amelyen megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató műhelyek által gyártott design termékek kerültek bemutatásra.

 

Társaságunk az elmúlt hónapokban három tervezővel is együttműködött egyedi termékek gyártásában, így nagy örömmel töltött el minket, hogy a rendezvény díjazottja Schuller Mária lett, saját tervezésű kesztyűbábjaival és nyakpárnáival. A termékek a PALOTA-15 Nonprofit Kft. műhelyében kerülnek sorozatgyártásra, és hamarosan kaphatóak lesznek.